Aquest estiu Santa Cristina celebrarà 25 nits d’il·lusió internacional

Aquest estiu Santa Cristina celebrarà 25 nits d’il·lusió internacional

Si ens endinsem en la història de la màgia, tant a nivell nacional com internacional hi trobarem, de ben segur, a l’il·lusionista Xevi per les grans gestes que ha realitzat en el transcurs de la seva dilatada trajectòria artística.

Des de l’any 1981, a partir de la creació de les Trobades Màgiques a la Costa Brava,  l’il·lusionista Xevi està considerat com el primer organitzador de festivals internacionals d’il·lusionisme. Anys després va engegar altres festivals com Famosos de la Màgia, Nit Màgica Internacional, Vivim la Màgia, Magic Interfest, etc. Al 21 d’agost de 2001 va iniciar a Santa Cristina d’Aro, la seva població natal, el festival internacional que té per nom Nit d’il·lusió. Va néixer com un espectacle de petit format en el pati del Gran Museu de la Màgia però, ben aviat, va anar prenent volada i es va traslladar, primer en els jardins del Museu, després en el pavelló poliesportiu i actualment a l’Espai Ridaura.

L’aforament va anar creixent a mesura que en els cartells hi figuraven artistes de la màgia com Ali Bongo (Anglaterra), Elastic & Francesca (Bèlgica), Ernesto Planas (Cuba), Fred Roby (Suïssa), Huang Zheng (Xina), Ivan Netcheporenko (Rússia), Norbert Ferré (França), Peki (Alemanya), Tina Lenert (Estats Units),… fins arribar, aquest any a la 25ª Nit d’il·lusió, l’únic gran festival internacional de màgia que es celebra a l’estiu a Catalunya. Un aconteixement esperat per un públic familiar, vingut d’arreu de Catalunya i de més enllà, que permet poder gaudir en directe de primeres figures del món de l’il·lusionisme però també s’ha convertit en un festival de màgia desitjat per als artistes perquè el nivell que any rere any aporta cada cartell els honora poder-hi presentar els seus espectacles de màgia. Gràcies a la carrera artística de l’il·lusionista Xevi la Nit d’il·lusió va molt més enllà. També és una trobada d’artistes entre els que configuren el programa i els que hi ha entre el públic.

Aquest any, la 25ª Nit d’il·lusió es vestirà de gala amb l’actuació d’Erix Logan, gran triomfador a Las Vegas (Nova York) a més d’altres mags, també premiats a nivell internacional com Javier Botía, Sara Maya, Juan Colás, Pepito i Arno. L’espectacle internacional de màgia, coordinat, dirigit i presentat per l’il·lusionista Xevi, tindrà lloc el dissabte 10 d’agost, a 2/4 d’11 de la nit, a l’Espai Ridaura  Santa Cristina.  Les entrades, numerades, al preu de 25€ ja es poden adquirir online a www.codetickets.com o amb targeta –no en metàl·lic- a l’Oficina de Turisme de Santa Cristina cada dia de la setmana de les 10 del matí a les 2 de la tarda. Està organitzat per Mans Màgiques del Món i té el suport de l’Ajuntament de Santa Cristina i la col·laboració de La Casa Màgica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.