Castell d’Aro celebra la Festa Major amb una quarantena d’activitats

Castell d’Aro celebra la Festa Major amb una quarantena d’activitats

La festivitat tindrà lloc del 5 a l’11 de setembre

Castell d’Aro (Baix Empordà) es prepara per acollir la Festa Major 2024, que tindrà lloc del 5 a l’11 de setembre amb una programació diversa que inclou prop de quaranta activitats. La gran majoria d’aquestes activitats són gratuïtes, excepte algunes com la Tractor Beer, l’arrossada popular i la Marxa de l’Escurçó.

La Plaça Poeta Sitjar, que es va transformar l’estiu passat i s’ha completat aquest any, serà el principal escenari de les celebracions.

La programació d’enguany, impulsada per l’Associació Casino Castellarenc amb el suport de la regidoria de Cultura i Tradicions de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, ofereix activitats pensades per a tots els públics i edats. La música, la cultura popular i les propostes familiars en seran les grans protagonistes.

La festa començarà dijous 5 de setembre amb el pregó a càrrec de les encarregades de la festivitat de Sant Isidre Llaurador, seguit d’un concert d’havaneres a la Plaça Poeta Sitjar. Els actes continuaran durant tot el cap de setmana, amb activitats destacades com animacions infantils, concerts tribut a Txarango i Fito y Fitipaldis, l’arrossada popular, i la tradicional marxa i cursa de l’Escurçó, entre altres.

El diumenge 8 de setembre, a més de les activitats esportives i infantils, l’Orquestra Selvatana oferirà una tarda de sardanes i un concert a la Plaça Poeta Sitjar, seguit d’un ball popular.

La festa culminarà el dimecres 11 de setembre, coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, amb una ofrena floral a Lluís Companys i un parlament de les autoritats, acompanyat de la Coral de la Vall d’Aro i la Banda El Caliu a la Plaça Lluís Companys.

Amb una àmplia oferta d’activitats, la Festa Major de Castell d’Aro 2024 es presenta com una oportunitat per gaudir de la cultura i les tradicions en un ambient festiu i familiar.

Es pot consultar tota la programació detallada al web de l’Ajuntament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.