NOU ÈXIT DE LA V TRAILWALKER

NOU ÈXIT DE LA V TRAILWALKER

 

TRAIL2-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu Sensacional participació a la cinquena edició de la cursa solidària Oxfam Trailwalker amb més de 1.500 de participants solidaris que varen recórrer els 100 quilòmetres per les Vies Verdes que uneixen Olot i Sant Feliu de Guíxols. Una cursa a la qual no varen faltar les variants climatològiques de primavera com la boira, la pluja i el sol ni les llanternes nocturnes que il·luminaven la ruta cap a Sant Feliu entre els esbufecs i el cansament per l’acumulació dels quilòmetres i les hores de cursa.
Tot i que cal lamentar les inclemències del temps, que varen afectar en part a les activitats paral·leles, cal destacar l’èxit de participació i d’organització  així com l’esforç dels participants a l’hora, no només de recórrer el centenar de quilòmetres, sinó per la recaptació per equip d’un mínim de 1.500 euros en donatius. En total, aquesta edició ha aconseguit reunir uns 780.000 euros, una xifra que es destinarà íntegrament als projectes que Oxfam Intermón realitza per combatre la pobresa i facilitar l’accés a l’aigua en països en vies de desenvolupament.
Els primers a arribar a la meta dels Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols, foren els integrants de l’equip Ciutat de Girona/Club Esquígirona, format per Adrià Canimas, Ignasi Riuró, David Coma i Toti Bes, que va completar el recorregut en 9 hores i 7 minuts.
Com apuntàvem anteriorment, per poder-hi participar, els equips durant els darrers mesos han fet accions, com berenars, dinars populars o recollida de donatius per reunir 1.500 euros com a mínim. De mitjana, els grups normalment aconsegueixen reunir uns 2.000 euros. En total s’havien inscrit 376 equips però, finalment, han aconseguit arribar a la xifra marcada 356. Una de les formacions -anomenada Porcelanosa- va aconseguir 11.000 euros.
Tots aquests diners es destinaran als projectes que l’entitat porta a terme a diversos països en vies de desenvolupament per combatre la pobresa i millorar i facilitar l’accés a l’aigua en estats d’Àfrica, com Etiòpia, o de l’Àsia on és un bé escàs i preuat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.