Més de mig milió de persones ja coneixen La Brava gràcies al seu espot de presentació en castellà, que en menys de tres dies ja s’ha convertit en un dels vídeos més vistos i compartits a la xarxa. Ahir va ser el vídeo més vist a YouTube Espanya i va arribar a pics de més de 10.000 visualitzacions per hora.
Des de La Brava volem agrair l’excel·lent acollida que ha tingut, amb més d’un 96% de vots positius a YouTube, xifra poc habitual tenint en compte les passions i animadversions que suscita qualsevol proposta comercial.
L’impacte del vídeo de La Brava també s’ha fet notar a la premsa. Mitjans de comunicació tant catalans com espanyols s’han fet ressò d’una campanya que en les properes hores es veurà completada amb l’estrena de les versions del vídeo en català i subtitulada a l’anglès, i l’inici d’una campanya radiofònica a la cadena de ràdio amb més oients de Catalunya. Tres noves accions amb les quals La Brava espera seguir complint els objectius de la seva estratègia de posicionament en el sector.
Al marge de l’èxit viral de l’espot de presentació, La Brava va celebrar dimecres una jornada especial amb la seva posada de llarg a Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).
Accionistes, col·laboradors, amics, autoritats locals i mitjans de comunicació van donar la benvinguda a la cervesa inspirada en la Costa Brava a molts pocs metres del lloc on va començar tot; on la passió per la cervesa d’un grup d’amics va passar a convertir-se en una iniciativa empresarial que ja aglutina més de mig centenar de petits accionistes i col·laboradors: “Tots procedim de sectors molt diferents, cosa que d’altra banda ens proporciona una frescor que no tenen altres empreses”, va avançar el seu director de màrqueting i soci fundador Jaume Pagès.
“El nostre primer objectiu passa per posicionar la marca a la província de Girona, però la nostra intenció no és quedar-nos aquí, sinó dur les nostres receptes allà on les vulguin”, va afegir el director executiu Sergi Carmona abans d’incidir en la modèstia d’un projecte “iniciat amb recursos particulars, desenvolupat mitjançant el micromecenatge”, i que possiblement en els propers mesos iniciarà una segona ronda d’entrada d’accionistes amb l’objectiu de continuar desenvolupant el pla de negoci d’una manera orgànica i fluida.
En aquest sentit, el director tecnològic Paco Sánchez va introduir alguns dels actius diferencials, que converteixen La Brava en una “cervesa 2.0”.
Per la seva banda, el director de producte i responsable de la recepta de La Brava, Cesc Aliart, va ser l’encarregat de presentar les característiques d’“una cervesa elaborada amb l’objectiu que tot el món la pugui entendre”, sense amagar que està fabricada seguint el mètode tradicional en una planta txeca on el know-how de més de 150 anys d’experiència se suma a l’originalitat d’“una recepta adaptada al gust i amb ingredients d’aquí”.
La Brava és una petita empresa amb una gran missió: produir una cervesa de gran consum de qualitat. “De moment, els nostres recursos no ens permeten tenir la nostra pròpia planta. El nostre pla de negoci inclou la creació d’una planta pròpia a Girona; cap objectiu ens il·lusiona més i esperem aconseguir-ho en els propers 5 anys”, assegura Aliart.
Com a colofó a la presentació en un escenari incomparable com és el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols, els assistents van gaudir en primera persona d’un tast i un menú elaborat per El Ginjoler, que va incloure dos plats cuinats con cervesa: albergínia a la flama, sardina fumada i gelatina de La Brava i estofat de vedella carbonade flamande amb cervesa La Brava.