Els grups a l’oposició de Sant Feliu de Guíxols presenten una plataforma digital d’informació política

Els grups a l’oposició de Sant Feliu de Guíxols presenten una plataforma digital d’informació política

ELS QUATRE GRUPS DE L’OPOSICIÓ ENS ORGANITZEM DAVANT EL SEGREST DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ I CREEM LA PLATAFORMA LESVEUS.CAT

Es tracta d’una nova plataforma digital que vol millorar i aprofundir en la qualitat, transparència i pluralitat de la informació a Sant Feliu de Guíxols

Fa anys que a Sant Feliu de Guíxols els mitjans públics i locals d’informació i comunicació estan en mans del govern, sense possibilitat que els grups de l’oposició hi puguin tenir accés d’acord amb la representativitat que tenen en el consistori.

Declaracions de Toni Carrión portaveu de Junts a Sant Feliu de Guíxols

Els casos són prou evidents: Ràdio Sant Feliu amb la presència habitual i setmanal de l’alcalde, mentre hi ha una falta d’espais per donar veu a opinions discordants o propostes alternatives. El butlletí #Guíxols, on la suposada informació institucional s’ha convertit en un mer pamflet publicitari exclusiu de l’acció de govern. El web de l’ajuntament, on hi ha una clara invisibilitat dels grups polítics a l’oposició. I, finalment, les xarxes socials de l’ajuntament amb un perfil clarament propagandístic, molt més que no pas institucional.

Aquesta és una situació que ja fa massa que dura i que des dels diferents grups de l’oposició (Junts, ERC Guíxols, Guíxols des del Carrer – En Comú Podem i MESCat SFG) hem intentat solucionar, però que, davant la negativa reiterada del govern a voler obrir aquests mitjans a una major participació i pluralitat, hem decidit organitzar-nos per crear una plataforma digital on s’escoltin les altres veus, actualment silenciades.

Lesveus.cat és una plataforma que agregarà en primera instància totes les notícies dels grups municipals amb una secció de videos on la ciutadania podrà conèixer de primera mà els posicionaments alternatius sobre els principals temes d’interès com poden ser l’habitatge, l’asil Surís, els aparcaments o informació de contrast del govern i també donarà l’opció a les veïnes i veïns de fer arribar les queixes o suggeriments dels diferents barris de Sant Feliu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.