Denuncien la discriminació del cap de la policia local de Sant Feliu de Guíxols

Denuncien la discriminació del cap de la policia local de Sant Feliu de Guíxols

Pel que ha pogut saber la redacció del Ridaura.com un agent de la policia local de Sant Feliu de Guíxols ha posat en coneixement de l’Alcalde de la ciutat les practiques de descriminació entre el agents de la policia.

Es conegut pels ciutadans de Sant Feliu de Guíxols que la policia local de la ciutat no ha estat mai un cos exempt de queixes, problemes i polèmica, moltes vegades a causa pels seus caps.

Aquesta es la carta que denuncia els fets i que ens han fet arribar:

Pel present informe, vull denunciar davant la seva autoritat, la discriminació que pateixo per part del Cap de la Policia Local Josep Miñarro.

Es obvi que entre aquesta persona i jo hi ha una certa enemistat justificada per la meva part, ja que des que va ingressar com a cap de la policia local de Sant Feliu de Guíxols l’any 1997, es va lluir obrint expedients a dojo a la majoria dels agents, entre ells jo mateix.

En dues ocasions em va denunciar davant el Jutjat per dos escrits que vaig dirigir al Sr. Alcalde d’aquell moment, crec que vostè es coneixedor, denunciant irregularitats dintre de la policia i permeses pel cap, escrits pels quals el Jutge em va donar la raó.

No entrarem en tot el que està passant darrerament a la policia local i pel que sortim a la premsa.

Dons bé, el motiu del meu escrit, es perquè com dic al principi d’aquest, em sento discriminat per part del Cap Sr. Miñarro, pels següents motius:

Fa temps, vaig presentar un escrit demanant el servei de Central H-0, justificant que degut a la meva edat i anys de servei, i veient el funcionament i problemes que pateix aquest cos, ja no em veia moral ni anímicament preparat per exercir la tasca de patrulla motoritzada al carrer.

Se’m va concedir aquest servei durant una estada curta de temps, fins que el Cap, va posar a un agent i un interí al servei de Central i per recollir denuncies, servei que va anomenar a aquests agents a dit, (“dedocracia”), sense haver demanat a la resta de la plantilla voluntaris per aquest servei. Quin criteri ha seguit el Cap de la policia per anomenar a dit els agents que han de realitzar aquesta tasca?

El passat mes de setembre, em vaig assabentar del servei específic de policia de proximitat,(guàrdia de barri),  que es volia iniciar pel mes d’octubre. Atès que aquest servei l’estic realitzant molt sovint en el torn ordinari, servei en el qual em sento realitzat degut a la proximitat amb el ciutadà, vaig demanar-lo per escrit. Sembla ser que he estat l’únic agent que l’ha demanat per escrit. Dons no nomes em nega l’accés a aquest servei sinó que anomena a 4 agents a dit, (“dedocracia”). Quin criteri ha

seguit el Cap de la policia per anomenar a dit els agents que han de realitzar aquesta tasca?.

Al mes d’octubre, el Cap Sr. Miñarro, demana per escrit voluntaris per realitzar la tasca d’atenció al ciutadà, per la qual cosa, vaig demanar per escrit poder accedir a aquesta tasca.

En data 22 d’octubre el Cap. Sr. Miñarro, comunica per escrit, el qual li adjunto, els agents que ha decidit assignar de forma exclusiva a dit, (“dedocracia”), per realitzar les tasques d’atenció al ciutadà i on es pot veure que en cap moment m’anomena, es a dir, em nega l’assignació a realitzar aquesta tasca. Quin criteri ha seguit el Cap de la policia per anomenar a dit els agents que han de realitzar aquesta tasca?.

Al dia d’avui he intentat parlar amb el cap i m’ha evitat, dient que tenia presa.

El que es comunica a Vè. pel seu coneixement i als efectes adients.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.